lauantai 21. tammikuuta 2017

Yhteistyössä BeGreen

Vegaaneille sopivia lisäravinteita on viime aikoina alkanut ilmestymään saataville todella hyvin. Itse en ole täysin vegaani, vaan ruokavalioni on enemmän kasvipohjainen. Jos proteiinihyllyllä joudun valitsemaan heraproteiinin ja riisiproteiinin välillä, kallistun viimeisimpään. Suurin syy tähän on, että koen sen olevan hellävaraisempi vatsalleni, heraproteiini selkeästi turvotti vatsaani eikä pelkästään tuotemerkin vaihtaminen auttanut. 


Mitä on riisiproteiini?

BeGreenin riisiproteiini on valmistettu biofermentoidusta idätetystä tummasta kokojyväriisistä ja sen proteiinipitoisuus on huikeat 77 % - 83%.

Se sopii vegaaneille, gluteenittomille, sekä laktoosittomille. Tuote on myös hypoallergeeninen, joka tarkoittaa sitä että tuote on vähemmän allergeenisia reaktioita aiheuttava. Tuotteet ovat vesipohjaisia. 







Riisiproteiini voi tuntua suussa jauhoiselta, mutta esimerkiksi smoothiessa usein oikealla annostuksella ja oikeilla ainesosilla koostumus ei maistu pahalta. Sain valita tuotteen BeGreen Finlandin verkkokaupasta ja valitsin tämän vaniljan makuisen riisiproteiinin, joka on luonnostaan gluteeniton, soijaton, laktoositon, aspartaamiton ja sokeriton eikä sisällä mitään säilöntäaineita tai kemiallisia lisäaineita. Instagramissa minua seuraavat varmasti tietävät, että vanilja on ehdottomasti yksi suosikeistani, eikä sen maku pettänyt tässäkään tuotteessa. Nice creamin tai smoothien joukkoon riisiproteiini on oikein hyvä valinta. Riisiproteiinin voi myös sekoittaa sheikkerissä vaikka veteen, jolloin se on erinomainen välipala kuljettaa mukana.



BeGreeniltä löydät paisti riisiproteiinit, myös 3 Blend proteiinin (vanilja–vadelma
& suklaa mousse), Pre-Workout Booster:n, aminohappokapseleita sekä luomu proteiinipatukoita.


Itse tein tänä aamuna tämän mustikka nice creamin, jossa mukana juurikin BeGreenin vaniljan makuista riisiproteiinia  :)



Mustikka-vanilja nice cream
(1 annos)

2 jäistä banaania
1 dl jäisiä mustikoita
n. 0,5dl (- 1dl) mantelimaitoa
30g vaniljan makuista riisiproteiinia

Lisää kaikki blenderiin ja hurruuttele kunnes seos on tasaista ja kuohkeaa, lisäile nestettä tarpeen mukaan, mutta älä liikaa koska silloin seos voi muuttua liian löysäksi :) Jos nice creamiin kaipaa makeutta niin sitä saa helposti vaikka stevialla lisättyä.
Enjoy!

Blogin lukijat saavat koodilla heijalaura ilmaisen toimituksen Suomen sisällä, Ruotsiin edulliseen 8,90€ hintaan ja yli 100€ tilaukset ilman toimitusmaksua, tarjous on voimassa helmikuun loppuun saakka :)


Mahtavaa sunnuntaita ja kivaa uutta viikkoa :)

-Laura






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti