sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Puolukka ei kuulu ehdottomiin lemppareihini, mutta koska se on kuitenkin todella terveellinen marja olen yrittänyt sisällyttää sitä ruokavaliooni. Ja mikä onni, että sitä kasvaa meidän metsissä ja on vapaasti kaikkien pomittavissa! Puolukan hapan maku kaipaa omasta mielestäni jotain todella makeaa kaverikseen. Nice creamissa banaanin makeus peittää paljon puolukan pistävää makua ja siksi ne sopiikin samaan kulhoon niin hyvin.

Puolukka saattaa ehkäistä tulehduksia, syöpää, allergioita ja sydän- ja verisuonitauteja.  Puolukka parantaa ruuansulatusvaivoja, auttaa painonhallinnassa ja suojaa ikääntyviä soluja. Siinä on jo syitä kerrakseen nauttia sitä.


Kukat kulhojen koristeena on ihana piristys 


Puolukka nice cream 

2 kypsää, pilkottua ja pakastettua banaania

1-1,5dl jäisiä puolukoita

1 tl kookossokeria

Tilkka (n. 0,5dl) mantelimaitoa

Kaikki blenderiin ja kone käyntiin, kunnes seos on tasainen.
Itse laitan creamin kulhoon ja sen jälkeen vielä pakkaseen 5-10 minuutiksi, jotta se ei ole ihan sulaa syödessä :) Jos sinulla ei ole supertehokasta blenderiä, kannattaa ottaa jäiset banaanit sulamaan huoneenlämpöön vähäksi aikaa ennen blendaamista.

Ihana auringonpaiste ulkona <3 Hyvää viikonloppua kaikille!
-Laura




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti