sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Tänä aamuna minulla oli aikaa panostaa aamupalaan, ja halusin tehdä jotain mitä syödessä ei ole varma syökö jälkkäriä vai terveellistä aamupalaa. Kevätfiilis on selkästi tarttunut myös tekemiini annoksiin ja esimerkiksi kaupassa olevat mielettömän herkullisen näköiset mansikat on usein vaikea jättää kaupan hyllylle.


Vadelma-vanilja N'ice cream

Vadelma

1,5dl jäisiä vadelmia

1,5 jäinen banaani (ja paloiteltu)

steviaa makeutukseen

tilkka (0,5dl-1dl) mantelimaitoa 

Sekoita kaikki ainekset blenderissä, nesteen määrä riippuu oikeastaan siitä kuinka tehokas blenderisi on. Jos blenderisi ei ole se markkinoiden tehokkain, niin anna banaanin palojen olla muutama minuutti huoneen lämmössä ennen blendaamista, tällöin ei tarvitse niin paljon nestettä (liiallinen neste poistaa kuohkeuden). Laita tämä seos erilliseen kippoon ja pakkaseen odottelemaan siksi aikaa, kun teet vanilja nice creamin.

Vanilja

1,5 jäinen banaani

steviaa makeutukseen

1-2 tl vanilja jauhetta

tilkka mantelimaitoa

Sekoita kaikki ainekset blenderissä, kunnes seos on kuohkeaa ja tasaista. Laita erilliseen kippoon ja hetkeksi pakkaseen.

Kun molemmat seokset ovat olleet muutaman minuutin pakkasessa, voit aloittaa annoksen kasaamisen. Itse aloitin vanilja nice creamista ja etenin siitä lisäämällä seoksia vuorotellen. Päälle mansikoita, kvinoa popseja ja kuorittuja maapähkinöitä, namnam <3


Sunnuntaisin aamupalan pitää olla mielummin överit kuin vajarit, vai mitä? :D

Vielä ehtii hyvin mennä nauttimaan ilta-auringosta ja hakemaan energiaa lenkkipolulta tulevaan työviikkoon :) Toivottavasti ensi viikolla on yhtä hienoja ilmoja mitä nyt on ollut muutaman päivän! 

-Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti