keskiviikko 2. elokuuta 2017

Yhteistyössä Your Superfoods EU


Sain yhteydenoton Instagramin puolella, jossa kysyttiin, että haluaisinko ottaa testiin muutaman superfood tuotteen. Tietenkin ensin halusin tutustua tuotteisiin, jotka eivät minulle siinä vaiheessa olleet vielä tuttuja. Nopea kurkkaus nettisivuille ja aika pian päätös oli valmis. Nämä luonnonmukaiset tuotteet ovat nimittäin niin täynnä hyviä ravinteita ja ovat lisäksi helppokäyttöisiä, että tätä tilaisuutta ei voinut missata. Muutaman päivän kuluttua oven takana olikin postimies paketti kourassa. Ilokseni huomasin, että tuotteet olivat juuri itselleni todella mieluisia ja varsinkin tuo Forever Beautiful- oli sellainen, jota jo nettisivuilla ihastelin. Ja koska olen todella kova suklaa-fani, ei Chocolate Lover-purkkiinkaan tarvinnut pettyä.




Forever Beautiful on antioksidantteja sisältävä superfood mix, se sisältää chia siemeniä, acaita, maquita, acerolaa ja mustikkaa. Lisäämällä yhden lusikallisen esimerkiksi smoothieen, chia-vanukkaaseen tai nice creamiin saat ladattua erittäin hyviä vitamiineja ja antioksidantteja annokseesi. Tämä tuote tekee erittäin hyvää iholle, hiuksille ja kynsille sen sisältämien antioksidanttien ansiosta. 



 Chocolate Lover sisältää magnesiumia, sinkkiä ja omega3 rasvahappoja, se on todella hyvä vaihtoehto suklaanhimoon ja sillä saa hyvin maustettua myös smoothiet, chia-vanukkaat ja esimerkiksi nice creamit. Tämän kerrotaan myös lievittävän stressiä, parantavan mielialaa ja  hillitsevän naposteluhimoa.




 Itse päätin testata Forever Beautifu-jauhetta nice creamiin ja se sopikin siihen todella hyvin, myös normaalin smoothien se maustoi erinomaisesti ja antoi pientä extrapotkua makuun. 

Vadelma nice cream 

2 pilkottua, kypsää, jäädetettyä banaania
1dl jäisiä vadelmia
1/2rkl - 1 rkl Forever beautiful superfoodia
puristus tuoretta sitruunanmehua
1 rkl toco-jauhetta
1yl baobab-jauhetta

Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita kunnes tasaista. 

Huippua on myös se, että koodilla HEILAURA15, saatte 15% alennusta kun tilaatte Your Superfood tuotteita. Koodi toimii maailmanlaajuisesti, joten kannattaa hyödyntää! 

Mahtavaa keskiviikkoa kaikille!
-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti