lauantai 8. lokakuuta 2016

★ Lauantain luksusta ★

Lauantaiaamu on itselleni rentoutumisen aikaa, se pieni hetki ennen kauppaan ryntäämistä on todella tärkeä. Lapset katselee lastenohjelmia ja itse saan rauhassa panostaa aamupalaan. Aamupalan jälkeen pitää saada ainakin kaksi isoa kuppia kahvia ja rauhassa selata lehteä. Ah, ihan kuin uusi ihminen tämän hetken jälkeen!

Tänä aamuna aamupalapöytään päätyi vadelma-vanilja nice cream. Vaniljan makua tuli Voimaruoka 360 Wholefood annospussista, samalla sain siis varmistettua että kaikki tärkeät ravintoaineet tulee nautittua.


En voi väittää syöväni mahdollisimman puhdasta ruokaa, luomua tai että olisin kasvissyöjä. Valitsen ruokani puhtaalla maalaisjärjellä ja kehoani kuunnellen. Haluan voida hyvin ja uskon vahvasti sen lähtevän kehon sisältä. Se miten itsestäsi ajattelet heijastaa oikeastaan kaikkeen mitä teet. En ymmärtänyt lainkaan kun joku joskus sanoi minulle että avain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on itsensä hyväksyminen juuri sellaisena kun olet. Ei mitään sitten kun- ajattelua, vaan tässä ja nyt. Tällaisena, tämän muotoisena ja kokoisena, tämän näköisenä ja tällä luonteella. En muuta itsestäni mitään kenenkään muun takia, jos itse haluan muuttaa itseäni teen työtä sen eteen. Mutta riitän tällaisena, hyväksyn itseni tällaisena. Kun todella olet sinut itsesi kanssa alkaa muutoksia tapahtumaan, haluat itsellesi vain parasta. Pienin askelin alkaa elämästä tippumaan kaikki mikä ei tee sinulle hyvää.

 Koska olet sen arvoinen  






Vadelma-vanilja nice cream


✘ 2 jäistä paloiteltua banaania

✘ 1dl vadelmia (itse käytin jäisiä)

✘ 1 annospussi Voimaruoka vanilja 360 Wholefood 

✘1dl vettä

Kaikki blenderiin ja surrautat tasaiseksi 

Huippua viikonloppua! - Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti