keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kesällä tekee paljon mieli jäätelöä, ja vaikka kesä onkin ollut säältään vähän vilpoisa ja epävakainen, niin silti tuntuu että jäätelökiintiö ei täyty millään. Onneksi on Nice cream, ja minua instagramissa seuraavat tietää, että liputan ihan täysillä tämän helpon ja terveellisen herkun puolesta. Sitä saa muokattua, siihen saa lisättyä superfoodeja, proteiinia, marjoja, hedelmiä, lista on pitkä. Joka ikinen kerta nice creamia tehdessäni ihailen sen kuohkeaa koostumusta. Ja jotta koostumus säilyisi täydellisenä, varsinkin lämpimillä keleillä, laitan nice creamin aina vielä 10-15minuutiksi pakkaseen, varmistuakseni siitä, että se ei alkaisi sulamaan ennen syömistä.


Tämä ylläoleva bowl on mansikka-vanilja & maca nice cream. Aina välillä on kiva tehdä hieman erilaisia nice creameja, vaikka toisaalta kahden-kolmen ainesosan nice cream on ihanan simppli eikä vaadi kikkailuja. 
Jos et ole käyttänyt vielä paljon maca-jauhetta, niin aloita pienellä annostuksella. 


Mansikka-vanilja & maca nice cream

2 jäädytettyä  banaania
n. 250g jäisiä mansikoita
0,5dl-1dl mantelimaitoa
2-4tl macajauhetta
1tl vaniljauutetta

Paloittele kypsät ja kuoritut banaanit pieniksi paloiksi ja pakasta vähintään neljä tuntia, mieluiten yön yli. Kun banaanit ovat pakastuneet laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita kovalla teholla, kunnes koostumus on tasainen ja kuohkea. Laita seos kulhoon ja pakasta vielä 10-15minuuttia, jotta koostumus pysyy kiinteänä pidempään.

Kivaa viikkoa ! -Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti