sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Nopea välipalavinkki viikonloppuun. Näitä samantyylisiähän on Instagram ja ruokaohjeet täynnä ja variaatioita on oikeasti monenlaisia. Halusin silti kantaa tässä(kin) asiassa korteni kekoon ja hehkuttaa juuri tätä kyseistä yhdistelmää. Itse tein joku aika sitten tämän hapankorppuherkun, johon yhdistin chia butteria, avokadoa ja päälle vähän hampunsiemeniä. Maistuva, suolainen ja sopivasti rouskuva välipala, ja vielä helppo ja nopea tehdä. Tämän voisi tehdä periaatteessa vaikka näkkileipään ja riisikakkuunkin, mutta itseltäni sattui löytymään juuri hapankorppuja kaapista.


Olen avokadorakkauteni kanssa vasta opetteluvaiheessa, ja yritän saada sitä  pienissä annoksissa lisättyä ruokavaliooni, koska sehän on todella terveellinen ja monipuolinen hedelmä.


Tänään olisi vielä iltavuoro, mutta sitten heittäydyn lomalle. Neljän viikon loma katkeaa vain yhteen viikonloppuun, jolloin olen luvannut mennä töihin, muuten aiotaan tyttöjen kesken nauttia kesästä ja toisistamme vielä ennen kuin arki muuttuu aika radikaalistikin elokuun alkaessa. 

Ihanaa sunnuntaita! -Laura

2 kommenttia: