keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Kylminä aamuina kaipaa lämmintä ja hyvin täyttävää aamiaista. Kaurapuuro on ehdottomasti perinteisin, ja ehkä jopa helpoin puuro mitä voi tehdä. Tiettyinä aamuina syömme koko perhe kaurapuuroa, ja lapsetkin pitävät siitä onneksi. Tulevaa päiväkoti-sykysä ajatellen on hyvä, että myös puuroja on lapsien kanssa syöty. Syksystä puheen ollen, sitä meidän perheessä odotellaan jo innolla. Arki muuttuu sen verran, että esikoinen menee eskariin, kuopus päiväkotiin ja itse johonkin kodin ulkopuolelle töihin. Se mitä tuo tarkoittaa, on vielä itsellekin iso kysymysmerkki, mutta se siinä ehkä onkin hienoa. Olen onnekas, että omalla alallani (lähihoitaja) riittää töitä niin paljon, kun jaksaa tehdä. Toisaalta tekisi mieli lähteä opiskelemaan, ja vaihtaa alaa ihan kokonaan. Kuka sitä tietää, mistä itsensä syksyllä löytää, mutta mitä se vain onkaan niin innoissani olen minäkin tulevasta!

Tämä puuro, joka kuvassa on, ei ehkä ole se kaikista perinteisin. Se on nimittäin tehty gluteenittomista kaurahiutaleista ja mantelimaitoon. Hippasen suolaa ja kookossokeria kaveriksi, niin kyllä maistuu. Päälle laitoin vielä hieman herkullista vadelmahilloa, marjoja, banaania, kvinoa popseja, kurpitsan siemiä ja kuorittuja maapähkinöitä.

Namnamnaminami.



Puurot on ihania, kun niitä pystyy muuntelemaan ja lisäämään makua monilla tavoilla.

Kivaa keskiviikkoa! Ihana auringonpaiste ulkona <3

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti