keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Positiivinen elämänasenne tuo usein mukanaan positiivisia asioita. Uskon ihan täysin siihen että, mitä ajattelet sitä saat. Elämäni ei ole ollut helppo, ja kaikilla meillä ne omat kompastuskivet on elämässä, toisilla isompia ja toisilla pienempiä. Niitä ei voi verrata, kaikki kokee oman elämän esteet omalla tavallaan eikä sitä, miten asiat tuntee voi vertailla. Joku mikä minulle on iso asia, voi olla naapurille mitätön. Olen helposti pessimisti ja negatiivisuuteen taipuvainen, varsinkin yksin ollessani menen helposti alakuloisuuteen ja vaivun tosi syvälle omiin ajatuksiin. Voitte kuvitella, kuinka suuren työn takana on löytää jokaisesta asiasta edes pieni hyvänmurunen kun tekisi mieli heittää hanskat tiskiin ja todeta: v*tut. 

Uskon, että pelkästään ajatusmallia muuttamalla, voi koko elämä muuttua, ainakin positiivisempaan suuntaan, jos ei mitään muuta. Usein kun aamulla tapahtuu jotain, mikä saa ajatukset synkiksi ja ottaa aivoon jo valmiiksi, on koko päivä kömmähdyksiä ja ketutusta täynnä. Illalla sitä jo toivoo, että voi kun tämäkin päivä loppuisi. Jos ajatukset on positiivisia ja uskoo siihen, että vaikka aamulla esimerkiksi löinkin varpaani oveen, oli kiire, vaatteita ei löytynyt, lapset kiukutteli ja oli väsyneitä niin silti siitäkin aamusumasta selvittiin ja töissä ollaan! Mutta jos siitä alkaakin armoton ketutus niin melkein varmuudella voi sanoa, että lasten rissaus jatkuu päiväkodilla, töissä kaikki ottaa aivoon, ruuhkassa ei kukaan osaa ajaa, kaupassa on pitkät jonot, lapsilla karjuva pikkunälkä jnejne. Kaikki nuo voi silti tapahtua, vaikka aamulla ei antaisikaan negatiivisille ajatuksille tilaa, kyse onkin enemmän siitä miten sinä itse vastaat näihin tapahtumiin, tällaisestäkin päivistä selvitään ja huomenna on ehkä vähemmän väsyneitä kanssaihmisiä ja töissäkin asiat luistaa paremmin. 

Kokeile muutaman päivän ajan olla positiivisempi ja yritä nähdä kaikissa asioissa edes joku hyvä puoli! Itseäni on helpottanut paljon kun kirjoitan mieltä painavan asian ylös ja siihen mitä ajatuksia se herättää. Kaatuuko maailma siihen vai voisiko se antaakin uuden suunnan ja pakottaa ajatusmaailman toiselle laidalle? Lisäksi olen huomannut selkeän eron omassa olossani, negatiivinen energia ympärillä on todella raskasta ja uuvuttavaa. Helpommalla pääsee kun ajattelee asioita hyvin mielin ja mitä tahansa elämä eteen heittääkin, niin kaikesta selvitään. Jos ei yksin niin yhdessä <3



Loppuun vielä huippuhyvä kerrosherkku <3

Mustikka nice cream 
(1 annos)

1 dl mustikoita
2 jäistä banaania
Tilkka vettä
Makeuttajaa oman maun mukaan

Aloita laittamalla pilkotut, kuoritut banaanit pakkaseen vähintään neljäksi tunniksi. Kun ovat olleet jäädytettynä tarpeeksi, sekoita muiden ainesten kanssa tehokkaassa blenderissä sekaisin.

Chia vanukas
(1 annos)

2dl mantelimaitoa/soijamaitoa/kauramaitoa/normimaitoa
2rkl chia siemeniä
oman maun mukaan hunajaa, steviaa tms makeuttajaa

Sekoita hyvin siemenet ja neste keskenään. Laita jääkaappiin tekeytymään ja käy välillä sekoittelemassa, jotta ikäviä paakkuja ei synny. Jos annat seoksen tekeytyä pitkään (esim. yön yli) sekoita siihen vähän nestettä, jotta seos ei olisi epämiellyttävän paksua.


Kivaa keskiviikkoa :)

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti