maanantai 9. tammikuuta 2017

Maanantain pelastus on tässä; pieni mutta sitäkin maukkaampi vadelma nice cream! Nice cream on itsessään helppo tehdä, mutta tämä versio vie vähän enemmän aikaa. 

Vadelma nice cream

3 paloiteltua ja jäädytetttyä banaania
2dl jäisiä vadelmia
1,5dl liotettuja (suolattomia) cashewpähkinöitä
1dl vettä/mantelimaitoa

Aloita liottamalla cashewpähkinöitä huoneenlämmössä noin kaksi tuntia.

 Valuta sitten vedet pois ja sekoita kovalla teholla blenderissä pähkinät ja vadelmat, kunnes seos on tasaista.

 Lisää mukaan baaanit ja vesi ja sekoita taas blenderissä, kunnes koostumus on kuohkea ja tasainen. 

Lisää sitten koko komeus laakeaan astiaan, ja pakasta vähintään neljä tuntia. Jos pakastat enemmän, ota huoneenlämpöön n. 10minuuttia ennen pallojen tekoa :)





Eiköhän näillä eväillä saada viikko käyntiin!

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti