torstai 12. tammikuuta 2017

~ Yhteistyötä ~

Jos olet samanlainen kuin minä, joka hakee jatkuvasti uusia tuotetuttavuuksia ja kokeilee mielellään itselle uusia tuotteita tukeakseen ruokavaliotaan, ja saadakseen sen mahdollisimman terveelliseksi ja täyspainoiseksi, tulet ihastumaan näihin tuotteisiin! 

Valo24h

Suomalainen paahdetusta pellavasta ja marjoista valmistettu tuoteperhe, joka sisältää pohjoisen kasvukauden suuren valon määrän ansiosta runsaasti terveydelle hyödyllisiä ravinteita.

Tiesitkö, että pellavasta saadaan tyydyttämättömiä rasvoja, kuitua, kasviproteiinia ja pellavan omaa antioksidanttia, lignaania? Lignaani on kasviestrogeeni, joka mm. saattaa vähentää riskiä sairastua rintasyöpään. Pellavassa sitä on huimat 700 kertaa enemmän kun esimerkiksi ruisleivässä.

Pellavan kuidut helpottavat vatsan toimintaa, tasapainottaa verensokerin nousua ja lisää kylläisyyttä sekä auttaa kolesterolitasapainon ylläpitämistä. Pellava on lisäksi luontaisesti gluteeniton, mikä on itselleni tärkeää.




Tuotteissa käytetään suomalaisia supermarjoja




Ja mikä parasta, jo yhdessä ruokalusikallisessa Valo24h-pellavatuotetta on päivän omega-3:n tarve
Itse olen kalaton(kin), joten kaikki mistä saan omega 3:sta, on tervetullut lisä ruokavaliooni. Yhdessä pakkauksessa on kuukauden omega-3 tarve. Itse henkilökohtaisesti muistan paremmin huolehtia omega-3:sen saannin, kun se on tässä muodossa, joka on helppo laittaa smoothien tai vaikka puuron joukkoon, saati että yrittäisin muistaa ottaa omega-3:set tabletteina. 
Näissä tuotteissa on 21% proteiinia, joten pellava on todella hyvä proteiinilähde.


Itse halusin tehdä jonkun raikkaan ja maistuvan smoothien, johon on todella helppo lisätä paahdetua rouhittua pellavaa ruokalusikallisen verran :)

Mango sitruuna smoothie

1 pakastettu banaani

n. 150-200g pakastettua mangoa

0,5dl (1dl) vettä

1 dl Bonne mangososetta

1tl sitruunan mehua

1rkl Valo24h paahdettua rouhittua pellavaa

Sekoita kaikki ainekset blenderissä, kunnes koostumus on tasainen. Lisää vettä sen mukaan, haluatko ennemmin juoda vai lusikoida smoothien. Itse jätin veden vähälle kun halusin tuttuun tapaan tehdä smoothiekulhon.


Päälle vielä marjoja, kvinoa popseja, kurpitsan siemeniä ja murustettua pistaasipähkinää, toimii!
Päälle kannattaa tietysti laittaa mitä itse haluaa, ja smoothie maistuu erittäin hyvältä ilman mitään päällisiäkin.


Sain ihan supermahtavia gluteenittomia Lumina-tuotteitakin, enkä malta odottaa, että pääsen leipomishommiin!





Löydät Valo24h:n 

Instagramista

Facebookista

www.valo24h.fi

Kivaa viikon jatkoa kaikille! -Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti