sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Vuosi onkin lähtenyt todella lennokkaasti käyntiin, ja töitä on niin paljon kun jaksaisi tehdä, joten kirjoittaminen tänne blogin puolelle on ollut valitettavan vähäistä vielä tänä vuonna. Toivottavasti asia korjaantuu kohta ja elämä helpottuisi =) Tekikö kukaan uuden vuoden lupauksia tänä vuonna? Itse ajattelin tänä vuonna kehittää itseäni pääsemään irti ylimääräisestä, ja usein aika turhasta murehtimisesta. Olen murehtija-luonne, murehdin asioita liikaa ja ajattelen aina asioita ihan liian paljon, ja jos mitään varsinaista murehtimista ei ole, haen jotain murehtimisen aihetta. Miksi ihmeessä pitäisi asioista murehtia, varsinkin jos niitä ei voi murehtimalla korjata?

Murehtiminen tuo itselleni kauheasti ylimääräistä stressiä ja se vaikuttaa ihan selkeästi uneni laatuun. Jos olen stressaantunut, olen levoton ja saatan heräillä monta kertaa yössä.  Tässäpä se vuosi varmaan meneekin, kun tavasta jota olet aina tottunut tekemään pitäisi muuttaa, tai ainakin vähentää :)

Loppuun vielä karhunvatukka-mustikka smoothien ohje!

1dl karhunvatukoita (jäädytettyjä)
2 dl mustikoita (jäädytettyjä)
2 dl  kasvipohjaista jogurttia, vaniljan makuinen
n. 1dl mantelimaitoa

Sekoita kaikki ainekset blenderissä ja naatiskele! Itse tein tällaisen kerros-smoothien, jossa alhaalla tätä karhunvatukka-mustikka smoothieta, ja päällä kerros vaniljan makuista kasvipohjaista jogurttia. Lisänä kotitekoista suklaakastiketta tuomassa pientä säväystä =)

Hauskaa alkavaa viikkoa! -Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti