perjantai 23. syyskuuta 2016

Arjen aherrusta ja banaanismoothie

Friyay! Vaikka pidänkin viikonlopuista ja vapaapäivistä paljon, niin faktahan on se, että elämä koostuu suurimmaksi osaksi arjesta ja sen tuomista arkisista aherruksista. Lapsiperheessä se varmaan kaiken eniten tarkoittaa pyykinpesua, astioiden pesua, ruuanlaittoa, lelujen siivoamista, ja jatkuvaa huonoa omaatuntoa siitä, että vois tehdä vähän enemmänkin vielä.

Mutku ei aina jaksa.

Ja tarvitseeko aina jaksaa? No ei tosiaan. Itse olen nukkunut tämän viikon ihan superhuonosti, ja viikko on tuntunut mahdottoman pitkältä. Aamuisin väsyttää ja torkkua tulee painettua kerran jos toisenkin. Ehkä sitten taas ensi viikolla jaksaa paremmin, ja jos viikonloppuna yrittäisi enemmänkin ladata akkuja kun ottaa aikataulut täyteen menoa ja meininkiä. Minä työskentelen kotona, joten olen lapsien kanssa 24/7. Arkisin mennään ja töhötetään paikasta toiseen, mutta silti viikonloppuna jotenkin ei osaa pysähtyä. 

Tällä viikolla vielä ehkä vaikuttaa viime viikkoinen flunssa, joka nyt oikeastaan alkaa vasta hellittämään otettaan. Liikunta on ollut rauhallista, pitkiä kävelylenkkejä juoksun sijaan, painoilla riehuminen lähinnä pieniä venyttäviä liikkeitä ja oman kehon kuuntelua. Joskus nämäkin viikot tekee todella hyvää, ja ehkä kroppa (ja mieli) kaipaakin näitä.

Loppuun laitan vielä ohjeen banaanismoothieen, jonka jaksaa tehdä väsyneenäkin =)


Banaanismoothie

✘ Kaksi (tai kolme) jäädytettyä banaania

✘ 1,5dl soijajogurttia (tai maustamatonta)

✘ 1 rkl proteiinijauhetta

Ainekset blenderiin ja hyrräytä kunnes tasaista =)
Päälle lisäsin vadelmia, kvinoa popseja, granaattiomenaa ja muusattuja vadelmia (ehkä etäisesti muistuttaa vadelmahilloa syödessä). 


Kivaa viikonloppua! -Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti