perjantai 16. syyskuuta 2016

Rawmix 2

Yhteistyössä Rawmix

Olen jo pitkään etsinyt oikeasti tehokasta blenderiä, ja koska tykkään tehdä smoothieita ja nice creamia jäisistä aineksista niin koneen olisi oltava tehokas sekä pienille, että suurille annoksille. Sain testiin Rawmix 2 - blenderin ja haluan jakaa teille kokemuksiani. Kone on ollut nyt meidän keittiössä muutaman päivän ja sillä on kyllä pyöritelty jo monet smoothiet. 




 Rawmix-blenderissä olin iloisesti yllättynyt monestakin asiasta, mutta eniten ilahdutti kannun koko, joka on tilavuudeltaan 2 litraa. Meillä saatetaan tehdä smoothiet koko perheelle yhdellä kertaa, niin tilava kannu on iso plussa. Kannu on lisäksi tukeva, ja siihen kuuluva tiivis kumikansi on helppo laittaa paikalleen. Kannu on muuten BPA vapaa, joka on itselleni ainakin todella tärkeä asia. 

Säätöpainikkeita on kaksi, portaaton nopeudensäätö (jolloin  moottori pyörii 11 000 – 30 000 kierrosta minuutissa) ja sitten on pulse-painike, jolloin moottori pyörii täydellä nopeudella niin pitkään kun pulse-toiminnon kytkin on pohjaan painettu. 

Ensimmäistä käyttökertaa oli seuraamassa koko perhe, ja pienempi lapsi on hieman ääniherkkä. Tässä blenderissä on tehokas kone, joten pelkäsin, että myös ääni olisi iso. Positiivinen yllätys silti oli, että ääni ei ollut kova, tietysti jos sotket jäisiä aineksia kovemmalla teholla niin ääni on sen mukainen. 



Mukana tulee lisäksi sekoitin, jolla voi painaa sekoitettavia aineksia teriä vasten, iso plussa sekin, ja turvallinen, sillä kun käytät sitä kuten kuuluu, eli kannen ollessa paikallaan, sekoitin ei ylety osumaan teriin ja näin pysyy ehjänä terät, sekä sekoitin. 


Suuri plussa tulee myös siitä, että varaosat ovat helposti tilattavissa Rawmix:n nettisivuilta eikä niiden hinta päätä huimaa. Kone on arvokas, hinta 299€, mutta näillä tehoilla ja hyödyillä pidän tätä blenderiä hintansa arvoisena. Uskon myös, että tämä blenderi on pitkäaikainen sijoitus, eikä sitä tarvitse vaihtaa puolen vuoden välein, kun ehkä sitä blenderiä jonka ostaisin Prismasta.


Tekniset tiedot 

Tilavuus 2L

Säiliön lämmönkestävyys -40 - 270°C

Teho 2200W

Paino 6,5kg

Virtajohdon pituus 1,45m

Tuotteen ulkomitat L235, S265, K520mm

Tuotteella on 12kk takuu ja 21 päivän tyytyväisyystakuu.

Rawmixiä voit ostaa suoraan maahantuojalta: http://www.rawmix.fi/
Värivaihtoehtoina musta, valkoinen ja punainen

Kun nyt ostat itsellesi tämän blenderin ja käytät koodia Heijalaura, saat 5% alennuksen tuotteen hinnasta.

Olen positiivisin mielin, että meistä tulee tämän blenderin kanssa todella toimiva tiimi, varmasti on paikkansa ansainnut meidän keittiöstä =)

-Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti