perjantai 2. joulukuuta 2016

Jouluhässäkkää?

Virallinen jouluhässäkkä on  alkanut tekemään tuloaan ja sen huomaa ainakin viikonloppuisin, tästä jo edelliset pari viikonloppua on ollut täynnä tohinaa ja vielä nämä kolme seuraavaa ennen joulua ovat myös. Menot on kyllä mielekkäitä onneksi! Ja ehtiihän sitä lepoakin saamaan onneksi. 

 Jouluna sitten olen (yritän ainakin olla) stressaamatta ja nauttia hyvästä ruuasta ja perheen seurasta. Toisaalta harmittaa, kun joulusta on tullut hirveän marteriaali-painotteinen ja joka vuosi lahjoihin tuntuu menevän enemmän rahaa. Ja joka vuosi se hypetys alkaa aina vain aiemmin. Lelulehtiäkin on tullut jo neljä kappaletta ainakin, kun omassa lapsuudessa tuli se yksi ja sitä meinaan odoteltiin!


Jotta koko postaus ei olisi saarnaa joulusta, niin kerronpa vähän tästä nice creamista. Siinä on puolet metsämustikkaa, ja puolet pensasmustikkaa. Lisäksi nuo mustikat, jotka ovat annoksen päällä ovat myös pensasmustikkaa, ja kuten puolitetuista näet, sisälmys on aika erilainen, kuin siinä mustikassa, jota kasvaa meidän metsissä. Pensasmustikan maku on miedonmpi, kuin "normaalilla" mustikalla




Mustikka mix nice cream

2 jäistä banaania

1dl mustikoita

0,5dl pensasmustikoita

1dl vettä/mantelimaitoa/tms

1tl hunajaa

Blenderissä kaikki sekaisin kunnes koostumus on tasainen, kuohkea ja paksu.

Apua, miten tänään jo voi olla taas perjantai?! 
Mahtavaa viikonloppua!

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti