tiistai 6. joulukuuta 2016

Örtte Scandinavian

Yhteistyössä: Örtte Scandinavian


Sain kokeiluun ihania tuotteita, joista olen aidosti innoissani! Nimittäin Örtte Scandinavian otti minuun yhteyttä, ja sain Matcha Tee Örtte:n ja Face Scrub Örtte Teatox:n, ja tuota Matcha teetä olen halunnut kokeilla jo pitkään. 

Matcha teestä olen innoissani, koska se puhdistaa kehoa, ja mieltä. Se edesauttaa painonhallinnassa ja poistaa stressiä.
Matcha tee voi parantaa mielialaa ja helpottaa ruuansulatuksen toimintaa, se myös antaa lisää energiaa.

Face Scrub Örtte Teatox on tietenkin tervetullut kokeilu, koska itsestä huolehtiminenhan on aina kivaa!




Mikä matcha?

Matcha tee on Japanilainen hienoksi jauhettu vihreä tee, joka on täynnä antioksidantteja, ravintoaineita sekä kuituja. Örtte Scandinavian Matcha Tee on tehty 100 % jauhetusta Japanilaisesta vihreästä Mathca teestä. Sitä voi käyttää teenä, tai sitä voi lisätä ruokiin sellaisenaan. 




Face Scrub Örtte Teatox

Kuorintavoide lupaa olla hellävarainen ja tuoda pehmeän ihon,
poistaa epäpuhtauksia ja kuolleet ihosolut, ehkäistä mustapäitä ja ihon tukkeutumista, vähentää talin tuotantoa kasvoilla sekä stimuloida uusien ihosolujen tuotantoa. Tuote meni testiin saunan jälkeen ja iho kyllä tuntui todella pehmeältä. Lisäksi oma ihoni on todella kuiva, ja herkkä eikä tämä tuote kuivattanut sitä lisää vaan iholle jäi pehmeä ja "kevyt" tunne.

Kuorintavoide on tehty vain luonnollisista raaka-aineista ja se sisältää; Jojoba öljyä, ruusunmarjaöljyä, Ruusuöljyä, Ylang Ylang:ia, Patsuliöljyä ja tee hippuja.






Itse päätin heittää teelusikallisen Matcha teetä nice creamin joukkoon. Väri oli houkutteleva ja matchan tiukahko maku peittyi hienosti makeiden hedelmien joukkoon. Tässä nice creamissa on 2 jäädytettyä banaania, n. 50g jäistä mangoa, 1dl mantelimaitoa ja 1tl Matcha teetä. 

Käy kurkkaamassa muitakin huippulaatuisia tuotteita;
ortte.com/fi

Ihanaa Itsenäisyyspäivää teille kaikille!

-Laura





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti